Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2 Smooth Trans Focus, Canon EF

Laowa
3.700,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei. Doar DPD
Laowa
Cod produs VE10520C
EAN 6940486700053
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 37,00 Lei

Descriere

Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2 Smooth Trans Focus

  Proiectat pentru a oferi un control deosebit asupra calității de defocalizare și pentru a îmbunătăți bokeh-ul, obiectivul Laowa 105mm f/2 Smooth Trans Focus de la Venus Optics este un teleobiectiv prime. Designul optic unic încorporează un element de APD, precum și două diafragme separate - 8 și 14 lamele - pentru a oferi o ajustare separată asupra bokeh-ului, precum și asupra expunerii. Acest element APD funcționează ca un filtru de densitate neutră gradat radial și, ca atare, limitează transmisia luminii la o valoare T3.2, permițând în același timp calitățile de focalizare selectivă ale unui design f/2 adevărat.

Alături de atributele unice ale elementului APD, obiectivul încorporează trei elemente cu dispersie redusă și un element cu indice de refracție suplimentar pentru a controla aberațiile cromatice și efectul de fringing, precum și pentru a produce o claritate și o precizie generală ridicate. Obiectivul se caracterizează prin focalizarea manuală, care oferă un control bogat asupra focalizării și a expunerii pentru a beneficia de avantajele elementului APD.

  • Designul optic încorporează un element APD care ajută la îmbunătățirea calității bokeh-ului. Acest element, care seamănă cu un filtru ND gradat radial care se reduce de la clar în centru la mai dens în jurul marginilor, produce mai multe lumini circulare în afara focalizării pentru efecte mai plăcute de focalizare selectivă.
  • Pentru a controla efectul elementului APD, două diafragme separate sunt încorporate în designul obiectivului: o diafragmă cu 14 lamele care funcționează în principal împreună cu elementul APD pentru a controla bokeh-ul, precum și o diafragmă standard cu 8 lamele în partea din spate a obiectivului pentru a controla transmisia generală a luminii.
  • Datorită încorporării elementului APD, obiectivul oferă o valoare efectivă de transmisie a luminii de T3.2, în timp ce denumirea f/2 se referă în principal la potențialul de focalizare selectivă.
  • Dincolo de elementul APD, obiectivul dispune, de asemenea, de trei elemente cu dispersie redusă și un element cu indice de refracție suplimentar, care se combină pentru a limita aberațiile cromatice pe întreaga gamă de diafragme și contribuie la un grad ridicat de claritate și precizie.
  • Un sistem de focalizare manuală permite un control precis pentru focalizarea la o distanță de până la 3', cu o mărire maximă de 0,16x.
  • Două inele de diafragmă manuală vă permit să reglați atât diafragma care afectează expunerea, cât și diafragma care afectează APD-ul.

În cutie

  • Obiectiv Venus Optics Laowa 105mm f/2 Smooth Trans Focus pentru Canon EF
  • Parasolar pentru obiectiv
  • Capace de obiectiv față și spate

Detalii

SKU
VE10520C
EAN
6940486700053
Greutate colet (kg)
1
Brand
Obiective Foto-Video
Tip lentila
Medium Telephoto
Zoom/Prime
Obiective Prime
Diafragma/Iris
f/2
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Canon EF
Focalizare
Manual Focus
Focala/Zoom
105mm
Garantie companii (luni)
12
Garantie consumer (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.