Obiectiv Venus Optics Laowa 14mm f/4 FF RL pt. L mount

Laowa
3.300,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei. Doar DPD
Laowa
Cod produs VE1440L
EAN 6940486700893
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 33,00 Lei

Descriere

Venus Optics Laowa 14mm f/4 FF RL


  Îmbinând un form-factor ultra-compact cu un câmp vizual foarte larg, obiectivul negru Laowa 14mm f/4 FF RL de la Venus Optics este un obiectiv principal elegant, cu o distorsiune foarte redusă și o redare rectilinie care se potrivește aplicațiilor de interior, arhitectură, astrofotografie, natură și peisaj. Unghiul larg de vizualizare de 114° este ajutat de un design optic avansat, care include elemente asferice, cu indice de refracție ridicat și elemente cu dispersie redusă, pentru a realiza imagini clare și precise din punct de vedere al culorilor. Obiectivul are un design cu focalizare manuală și permite lucrul cu subiecte aflate la o distanță de până la aproximativ 27 cm, iar parasolarul încorporat în formă de petală ajută la blocarea luminii dispersate, pentru a împiedica apariția unor reflexii nedorite asupra obiectivului.


 • Obiectivul prime ultra-wide este conceput pentru camerele cu telemetru L mount.
 • Două elemente asferice și un element din sticlă cu indice de refracție ultra-înalt ajută la controlul distorsiunilor și al aberațiilor sferice pentru o mai mare claritate și o redare precisă.
 • Trei elemente cu dispersie foarte redusă sunt utilizate pentru a reduce efectul de fringing al culorilor și aberațiile cromatice, pentru a produce o claritate și o precizie ridicată a culorilor.
 • Unghiul de vizualizare impresionant de 114° se asociază cu un design rectiliniu, care redă subiectele cu o distorsiune minimă pentru a se potrivi aplicațiilor peisagistice și arhitecturale. Acest câmp vizual foarte larg îl va depăși pe cel al vizorului unei camere cu telemetru; pentru realizarea unor compoziții precise trebuie utilizat un vizor electronic extern sau o metodă de vizualizare live view.
 • Cuplaj cu telemetru pentru o focalizare precisă cu ajutorul vizorului aparatului foto; în ciuda faptului că obiectivul are o distanță minimă de focalizare de aproximativ 10.6cm, obiectivul/telemetrul este cuplat doar pentru focalizare precisă până la 2,3cm, iar această distanță este evidențiată pe scara distanței de focalizare. Pentru a lucra între 27' și 2,3', trebuie utilizate metodele live view pentru o focalizare precisă.
 • Parasolarul încorporat, în formă de petală, ajută la prevenirea luminii dispersate de a provoca efectul de flare al obiectivului și oferă, de asemenea, o anumită protecție fizică pentru elementul frontal al obiectivului.
 • Partea frontală a obiectivului este filetată pentru a accepta filtre opționale de 52 mm.
 • Obiectivul este, de asemenea, compatibil cu un port-filtru opțional dedicat de 100 mm.
 • Diafragma formata din cinci lamele poate produce 10 raze de lumina/de soare și reflexii speculare atunci când se fotografiază surse de lumină punctiformă.

În cutie

 • Obiectiv Venus Optics Laowa 14mm f/4 FF RL pentru L mount
 • Capace de protectie pentru obiectiv față și spate

Detalii

SKU
VE1440L
EAN
6940486700893
Greutate colet (kg)
1
Brand
Obiective Foto-Video
Tip lentila
Wide
Zoom/Prime
Obiective Prime
Diafragma/Iris
f/4
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Leica L
Focalizare
Manual Focus
Focala/Zoom
14mm
Garantie companii (luni)
12
Garantie consumer (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.