Obiectiv Venus Optics Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift pt. L mount

Laowa
6.520,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei. Doar DPD
Laowa
Cod produs VE1545L
EAN 6940486701357
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 65,20 Lei

Descriere

Venus Optics Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift

  Combinând un câmp vizual excepțional de larg cu capacitatea de a corecta distorsiunea perspectivei, obiectivul Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift cu montură L mount de la Venus Optics este ideal pentru arhitectură și aplicații de interior. Unghiul larg de vizualizare de 110° este completat de o gamă impresionantă de deplasare de +/- 11 mm pentru a compensa liniile convergente nedorite și distorsiunea keystone. Acest control al decalajului este completat și de un mecanism de rotație de 360° care aplică mișcările în diferite direcții pentru a se potrivi atât la fotografierea cu orientare orizontală, cât și verticală. În plus, ca parte a seriei de obiective Zero-D, acest obiectiv de 15 mm f/4,5 redă, de asemenea, scenele cu un grad ridicat de precizie și o distorsiune foarte redusă.

În ceea ce privește optica, sunt prezente două elemente asferice și trei elemente cu dispersie foarte redusă, care reduc atât aberațiile sferice, cât și cele cromatice, pentru o acuratețe și claritate ridicate. De asemenea, un strat anti-reflexie ajută la controlul flare și ghosting pentru un contrast și o redare a culorilor sporite. Obiectivul utilizează un design cu focalizare manuală pentru a lucra cu subiecți aflați la o distanță de până la 20cm și are o diafragmă cu cinci lamele pentru a produce stele solare distincte de 10 puncte.


 • Făcând parte din seria Zero-D, acest obiectiv are un design rectiliniu care redă subiectele cu o distorsiune minimă pentru a se potrivi aplicațiilor arhitecturale, de interior și peisagistice.
 • Ajustarea integrată a decalajului de +/- 11 mm ajută la corectarea distorsiunii de perspectivă și la eliminarea distorsiunii keystone.
 • Cercul de imagine cu diametrul mare de 65 mm acoperă cu ușurință senzorii full-frame fără nicio vignettare.
 • Controlul decalajului funcționează împreună cu o rotație de 360° pentru aplicarea decalajului în diferite direcții, beneficiind de comutarea între orientările de fotografiere verticală și orizontală, iar mecanismul de rotație are opriri cu clic la intervale de 15° pentru o manevrare intuitivă.
 • Două elemente asferice limitează aberațiile sferice și distorsiunile pentru o claritate îmbunătățită și o redare precisă.
 • Trei elemente cu dispersie foarte redusă reduc aberațiile cromatice și fringing-ul de culoare pentru o claritate și o neutralitate sporită a culorilor.
 • Stratul anti-reflexie actualizat suprimă efectul de flare și ghosting pentru un contrast și o acuratețe a culorilor îmbunătățite atunci când lucrați în condiții de iluminare puternică.
 • Designul de focalizare manuală și distanța minimă de focalizare de 20cm se potrivește lucrului cu subiecți apropiați.
 • Diafragma formata din cinci lamele poate produce 10 raze de lumina/de soare și reflexii speculare atunci când se fotografiază surse de lumină punctiformă.
 • Compatibil cu suportul opțional Shift Lens Support pentru un montaj mai echilibrat și pentru a permite mai bine utilizarea obiectivului pentru fotografierea panoramică shift-type stitch, fără erori de paralaxă.

În cutie


 • Obiectiv Venus Optics Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift pentru L mount
 • Capace de obiectiv față și spate

Detalii

SKU
VE1545L
EAN
6940486701357
Greutate colet (kg)
1
Brand
Obiective Foto-Video
Tip lentila
Wide
Zoom/Prime
Obiective Prime
Diafragma/Iris
f/4.5
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Leica L
Focalizare
Manual Focus
Focala/Zoom
15mm
Garantie companii (luni)
12
Garantie consumer (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.