Obiectiv Venus Optics Laowa 9mm f/5.6 FF RL pt. Nikon Z

Laowa
3.690,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei. Doar DPD
Laowa
Cod produs VE956NZ
EAN 6940486701159
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 36,90 Lei

Descriere

Obiectiv Venus Optics Laowa 9mm f/5.6 FF RL

  Fiind caracterizat de câmpul său de vizibilitate extrem de larg și de redarea rectilinie, obiectivul Laowa 9mm f/5.6 FF RL, de la Venus Optics, este un obiectiv prime care oferă o perspectivă largă unică, potrivită pentru fotografii de interior, arhitectură, natură și peisaje. Unghiul de vedere imens de 135° este completat de un design optic avansat care utilizează elemente cu dispersie redusă, asferice și cu indice de refracție ridicat pentru a controla o varietate de aberații și distorsiuni în scopul obținerii unei clarități și acuratețe a culorilor. Obiectivul are un sistem de focalizare manuală și permite lucrul cu subiecte aflate la o distanță de până la 12cm, iar parasolarul încorporat în formă de petală ajută la blocarea luminii dispersate, împiedicând astfel apariția unor reflexii nedorite ale obiectivului.

Două elemente cu dispersie foarte redusă sunt utilizate pentru a reduce efectul de fringing de culoare și aberațiile cromatice, pentru a produce o claritate și o acuratețe ridicată a culorilor.

Două elemente asferice și un element din sticlă cu indice de refracție ultra-înalt ajută la controlul distorsiunilor și al aberațiilor sferice pentru o mai mare claritate și o redare precisă.

Unghiul de vizualizare impresionant de 135° se asociază cu un design rectiliniu, care redă subiectele cu o distorsiune minimă pentru a se potrivi aplicațiilor peisagistice și arhitecturale. Acest câmp vizual foarte larg îl va depăși pe cel al vizorului unei camere cu telemetru și trebuie utilizat un vizor electronic extern sau o metodă de vizualizare live view pentru realizarea unor compoziții precise.

In ciuda faptului că obiectivul are o distanță minimă de focalizare de 12cm, obiectivul/ telemetrul este cuplat pentru o focalizare precisă doar până la 2,3cm, iar această distanță este evidențiată pe scara distanței de focalizare. Pentru a lucra între 12cm și 2,3cm, trebuie utilizate metodele live view pentru o focalizare precisă.

Parasolarul încorporat, în formă de petală, ajută la prevenirea luminii dispersate de a cauza reflexia obiectivului și oferă, de asemenea, o anumită protecție fizică pentru elementul frontal al obiectivului.

Diafragma formata din cinci lamele poate produce 10 raze de lumina/de soare și reflexii speculare atunci când se fotografiază surse de lumină punctiformă.


În cutie

  • Obiectiv Venus Optics Laowa 9mm f/5.6 FF RL pentru Nikon Z
  • Capacul frontal al obiectivului
  • Capacul obiectivului din spate

Detalii

SKU
VE956NZ
EAN
6940486701159
Greutate colet (kg)
1
Brand
Obiective Foto-Video
Tip lentila
Wide
Zoom/Prime
Obiective Prime
Diafragma/Iris
f/5.6
Camere foto
Stabilizare
Nu
Montura
Nikon Z
Focalizare
Manual Focus
Focala/Zoom
9mm
Garantie companii (luni)
12
Garantie consumer (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.