Panasonic Lumix DC-GH5S

Panasonic
10.999,00 Lei (Reducere 12%)
9.629,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Panasonic
Cod produs DC-GH5S
Stoc furnizor
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Panasonic Lumix DC-GH5S

Sensibilitate absolută - senzor recent dezvoltat
Camera foto LUMIX GH5S asigură cea mai ridicată sensibilitate şi cea mai bună calitate a imaginii din istoria produselor LUMIX. Aceasta se realizează prin combinarea senzorului cu sensibilitate ridicată recent dezvoltat cu tehnologia standardului ISO dual nativ şi cu cel mai recent procesor Venus Engine. Standardul ISO dual nativ reprezintă o tehnologie revoluţionară utilizată la camerele video profesioniste Panasonic şi oferă avantajele unei sensibilităţi foarte ridicate, menţinând în acelaşi timp un nivel redus de zgomot. De obicei, în cazul standardului convenţional ISO unic nativ, nivelul de zgomot creşte odată cu creşterea sensibilităţii. Totuşi, senzorul de imagine recent dezvoltat implementează circuite duble capabile să comute la sensibilitatea nativă ridicată înainte de procesarea amplificării. Aceasta înseamnă că puteţi obţine înregistrări superbe cu eliminarea zgomotului în condiţii de iluminare scăzută.


Rezoluţie Cinema 4K 60p/50p* cu o durată de înregistrare nelimitată
Modelul original LUMIX GH5 făcea posibilă înregistrarea de materiale video la rezoluţie 4K 60p/50p cu o cameră foto DLSM. Acum, pentru a vă extinde în mod dramatic posibilităţile creative, modelul LUMIX GH5S duce totul la un alt nivel şi, pentru prima dată**, include înregistrare video la rezoluţie Cinema 4K (C4K: 4 096 x 2 160) 60p/50p*. În plus, nu există limită*** a duratei de înregistrare, nici chiar atunci când înregistraţi materiale video la rezoluţie FHD sau 4K.

* Rezoluţia Cinema 4K (C4K: 4 096 x 2 160) este definită de Digital Cinema Initiatives (DCI).
** La data de 8 ianuarie 2018 pentru camere foto cu un singur obiectiv digital, fără oglinzi care se conformează cerinţelor rezoluţiei Cinema 4K (C4K: 4 096 x 2 160) definite de Digital Cinema Initiatives (DCI). Conform unui studiu Panasonic.
*** Depinde de capacitatea cartelei SD şi de durata de funcţionare a bateriei.


Funcţie de înregistrare video V-LogL preinstalată
O curbă gama logaritmică neutră sau plană („log”) surprinde imagini cu interval dinamic ridicat, ideale pentru gradarea culorilor. În plus, o funcţie de afişare LUT vă ajută să setaţi expunerea şi să vă exprimaţi intenţia regizorală (de ex., utilizaţi V-LogL la Rec.709 LUT pentru un aspect de tip HDTV).
Format Hybrid Log Gamma pentru înregistrare video HDR la rezoluţie 4K
HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat) este un mod de reproducere a părţilor luminoase şi a celor întunecate ale imaginii, făcând-o să apară aşa cum o vede ochiul uman. Puteţi alege formatul Hybrid Log Gamma (HLG) în Photo Style (Stil foto).
Înregistrare video cu redare lentă max. 10x - VFR (Variable Frame Rate - Frecvenţă de cadre variabilă)

Pentru a amplifica expresivitatea înregistrărilor video, sunt disponibile diverse efecte pentru modelul LUMIX GH5S. Caracteristica VFR vă permite să înregistraţi clipuri video cu o frecvenţă de cadre mai ridicată/mai scăzută la o calitate C4K/4K (la 60 cps, de maximum 2,5x mai lent*) sau Full HD (la 240 cps, de maximum 10x mai lent*). Frecvenţa de cadre minimă pentru înregistrări video cu efecte de redare rapidă este de 2 cps.

* La redarea în format 24p. Intensitatea efectului diferă în funcţie de frecvenţă şi de formatul de înregistrare, iar unghiul de vizualizare se îngustează dacă selectaţi o frecvenţă de cadre cu un număr de cadre de 204 sau mai multe.


Bornă de intrare/ieşire TC
Codul de timp poate fi sincronizat cu un dispozitiv extern cu ajutorul cablului de conversie BNC inclus în pachet. Aceasta permite editarea cu cronologie neliniară a materialelor înregistrate cu mai multe camere.


Acceptă intrare LINIE

Intrarea LINIE se realizează printr-o mufă de microfon de 3,5 mm. Aceasta face posibilă redarea sunetului de pe un dispozitiv audio extern, pentru o producţie video mai eficientă.Detalii

SKU
DC-GH5S
Categorii
Brand
Camere foto
Microfon Built-in
Da
Tip card
SD
Display
LCD 3.2"
Stabilizare
Da
Montura
MFT
Rezolutie
10.28 Mpx
Tip Senzor
Micro 4/3
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate