Panasonic Lumix GH5L Kit LEICA DG Vario-Elmarit 12-60mm F/2.8-4 ASP

Panasonic
10.253,00 Lei (Reducere 2%)
9.998,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Panasonic
Cod produs DC-GH5L
Contactati-ne pentru termenul de livrare!
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Kit Panasonic Lumix DC-GH5 Mirrorless Micro Four Thirds Digital Camera cu obiectiv 12-60mm f/2.8-4 ASPH POWER O.I.S.


Cameră foto de 20,3 megapixeli - calitate absolută a imaginii
Camera foto LUMIX GH5 beneficiază de o putere ridicată, cu senzorul său Digital Live MOS de înaltă performanţă la 20,3 megapixeli, obţinând calitatea absolută a imaginii în istoria camerelor foto digitale LUMIX G. La aceasta se adaugă eliminarea filtrului de trecere joasă din senzor, pentru ca dvs. să puteţi surprinde cu încredere cele mai clare imagini, cu interval dinamic ridicat şi lipsite de artefacte. LUMIX GH5 este o cameră foto cu o frumuseţe creată de dvs. şi realizată cu măiestrie de către inginerii Panasonic.

Frumuseţea procesorului Venus Engine
Combinaţia dintre senzorul Digital Live MOS avansat şi noul procesor superb Venus Engine 10 reproduce detalii extraordinare ale culorilor şi expresii cu texturi naturale. Generarea de luminanţă cu mai mulţi pixeli şi procesarea inteligentă a detaliilor redau luminozitate şi contrast intense. Controlul tridimensional al culorilor, cu culori bogate, de la nuanţe întunecate la cele luminoase şi funcţia de reducere a zgomotului în mai multe procese, de înaltă precizie fac ca imaginile dvs. să prindă viaţă. Utilizatorii de materiale video vor fi impresionaţi de performanţele îmbunătăţite ale intervalului dinamic perceptiv la setări cu sensibilitate ISO ridicată.

Tremur al mâinii? Eliminaţi neclarităţile în orice setare
Este dificil să ţineţi în mână o cameră foto în orice situaţie. Graţie caracteristicii Dual I.S. (Stabilizator dual de imagine) 2* pe 5 axe, compensarea inteligentă vă vine în ajutor. Aceasta este echivalentă cu 5 dublări ale duratei de expunere, ceea ce înseamnă că puteţi utiliza o viteză mai redusă a obturatorului cu 5 opriri, până la poziţia de teleobiectiv.
Camera foto LUMIX GH5 elimină tremurul atât din carcasă, cât şi din obiectiv, de la poziţia în unghi larg la teleobiectiv**. De asemenea, funcţionează atât la fotografiere, cât şi la înregistrare video, inclusiv înregistrare video 4K.
Puterea uimitoare a caracteristicii Body I.S. (Stabilizator imagine pentru carcasă) pe 5 axe corectează tremurul pentru toate obiectivele, inclusiv obiectivele clasice care nu dispun de caracteristica O.I.S.
* Caracteristica Dual I.S. 2 pe 5 axe funcţionează atunci când se ataşează un obiectiv care este compatibil cu aceasta. De asemenea, este necesară actualizarea firmware-ului obiectivului.
** Pe baza standardului CIPA [direcţie de rotire în jurul axei verticale/pas: distanţă de focalizare f = 50 - 140 mm (echivalenţă cu o cameră foto de 35 mm f = 100 - 280 mm), atunci când se utilizează obiectivul H-FS14140.]

Inregistrare video cursivă la calitate 4K 60p/50p din lume*
Camera foto LUMIX GH5 duce performanţele de filmare profesionistă la un alt nivel cu capacitatea de înregistrare video la rezoluţie 4K 60p/50p (QFHD 4K: 3 840 x 2 160/MOV sau MP4), de înaltă precizie şi extrem de cursivă. O frecvenţă de cadre mai rapidă înseamnă o compensare excelentă a mişcării, iar în plus, puteţi încetini materialul filmat în cadrul intervalului de editare video fără a pierde detalii. De asemenea, obţineţi un control perfect al panoramării şi o suprimare a efectului de rulare a obturatorului, care se observă la frecvenţe mai reduse ale cadrelor.
În plus, se pot obţine imagini de înaltă rezoluţie şi o lungime focală perfectă, deoarece camera foto LUMIX GH5 dispune de capacitate de înregistrare pixel cu pixel, fără trunchiere realizată de senzor. Nu există nici limite ale duratei de înregistrare, astfel că puteţi depăşi 30 de minute în orice setare de înregistrare.
* Pentru camere foto cu un singur obiectiv digital, fără oglinzi, la data de 4 ianuarie 2017.

Inregistrare internă pe 10 biţi în format 4:2:2 din lume*
Camera foto LUMIX GH5 prezintă o caracteristică revoluţionară de înregistrare video internă la rezoluţie 4K pe 10 biţi în format 4:2:2. De exemplu, formatul pe 10 biţi va reda toate subtilităţile imaginilor graduale ale cerului şi ale apusurilor, fără efectul de formare a benzilor la care este predispus formatul pe 8 biţi. Puterea de a avea capacităţi de creare a filmelor integrate în camera foto stabileşte un nou precedent în domeniul realizării filmelor în stil revoluţionar; de asemenea, puteţi înregistra pe 10 biţi în format 4:2:2 pe o cartelă SD, transmiţând simultan semnalul în direct printr-un port HDMI** de dimensiuni complete conectat la un dispozitiv de înregistrare sau la un monitor extern. Înregistrarea pe 10 biţi în format 4:2:2 permite redarea fidelă a culorilor şi a gradării, cu peste un miliard de culori şi o tonalitate de patru ori mai ridicată decât în formatul pe 8 biţi, pentru a se ridica la un nivel profesionist.
Prin actualizarea firmware-ului, va fi disponibil un mod de înregistrare cu rată de biţi ridicată (ALL-Intra), la o viteză uimitoare de 400 Mbps***.
* Pentru o cameră foto cu sistem de obiective interschimbabile, la data de 4 ianuarie 2017.
** Înregistrarea video la rezoluţie 4K 60p/50p în format 4:2:2 pe 10 biţi este doar în redare
*** Disponibil din vara anului 2017.

Focalizare şi detectare a mişcărilor foarte rapide
Tehnologia DFD (Depth From Defocus - Adâncime de la defocalizare) inovatoare de la Panasonic evoluează constant şi tocmai s-a îmbunătăţit. DFD permite camerei foto LUMIX GH5 să calculeze mişcarea obiectivului de focalizare comparând valorile de adâncime a câmpului vizual pentru două imagini cu o viteză incredibil de ridicată. Prin combinarea unităţii de acţionare AF cu o viteză maximă de citire de 480 cps, camera foto LUMIX GH5 poate obţine focalizare automată cu viteză extrem de ridicată în maximum 0,05 secunde* şi înregistrare în rafală la 9 cps cu AFC (* înregistrare în rafală la 12 cps cu AFS). Un detector de mişcare recent adoptat urmăreşte cu precizie subiecţii aflaţi în mişcare rapidă şi permite înregistrare foto/video 4K şi foto 6K cursivă.
** În modul AFS, la poziţia de unghi larg cu H-ES12060 (CIPA).

Nu rataţi niciodată un instantaneu cu funcţia 6K/4K Burst (Rafală 6K/4K)
Fotografiaţi în rafală fără limite, apoi alegeţi şi extrageţi cadrele exacte pe care doriţi să le păstraţi. Noul mod 6K PHOTO (Înregistrare foto 6K)* la 30 cps vă permite să surprindeţi momentele perfecte la o rezoluţie ridicată uimitoare de aprox.18 megapixeli. Modul 4K PHOTO (Înregistrare foto 4K) cu viteză extrem de ridicată la 60 cps îngheaţă mişcări chiar mai rapide, ceea ce pur şi simplu nu este posibil cu camerele foto convenţionale. Camera foto LUMIX GH5 face cu adevărat momentele de neratat.
* 6K PHOTO (Înregistrare foto 6K) este o funcţie de înregistrare în rafală cu viteză ridicată care decupează o imagine statică dintr-o înregistrare video în format 4:3 sau 3:2 la o rezoluţie de aprox.18 megapixeli (aprox. 6 000 x 3 000 de pixeli efectivi) pe care o gestionează imaginea 6K.

Design robust, rezistent la stropire/praf/îngheţ
Camera foto LUMIX GH5 este concepută pentru a face faţă chiar şi utilizării intense pe teren. Este rezistentă la îngheţ până la -10 grade, pe lângă carcasa rezistentă la stropire/praf graţie etanşeizării rezistente la intemperii a fiecărei îmbinări, a discului de selectare şi a butoanelor. Cadrul turnat din aliaj de magneziu asigură o carcasă cu greutate redusă, dar rezistentă, conferind robustețe dimensiunii compacte. Această cameră foto vă poate însoţi oriunde mergeţi.

Vizor LVF OLED mare, cu 3 680 000 de puncte
Un vizor LVF (vizor cu afişare în timp real) OLED cu rezoluţie extrem de ridicată şi 3 680 000 de puncte asigură o vizibilitate extraordinară şi încadrare perfectă chiar şi în condiţii de lumină solară directă. O amplificare ridicată de 0,76x (echivalenţă cu o cameră foto de 35 mm) face mai uşoară vizualizarea detaliilor imaginii, a setărilor şi a pictogramelor, iar distanţa ridicată cu punct de referinţă de 21 mm este excelentă pentru persoanele care poartă ochelari. În plus, vizorul LVF OLED asigură faptul că imaginile dvs. se potrivesc exact aşa cum doriţi.

20.3MP Digital Live MOS Sensor
Venus Engine Image Processor
4K Video with No Crop
Internal 4:2:2 10-Bit 4K Video at 24/30p
5-Axis Sensor Stabilization; Dual I.S. 2
0.76x 3.68m-Dot OLED Viewfinder
3.2" 1.62m-Dot Free-Angle Touchscreen
Advanced DFD AF System; 6K & 4K PHOTO
ISO 25600 and 12 fps Continuous Shooting
12-60mm f/2.8-4 ASPH. POWER O.I.S. Lens

Pachetul contine:
Panasonic Lumix DC-GH5 Mirrorless Micro Four Thirds Digital Camera (Body)
Baterie DMW-BLF19 Lithium-ion (7.2V, 1860mAh)
Incarcator baterie DMW-BTC10; Capac Senzor Body
Cablu USB; Curea umar; Suport cabluri; Garantie 2 ani
Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm f/2.8-4 ASPH. POWER O.I.S. Lens
Capac fata si spate
Parasolar
Sac transport
Garantie 2 ani

Garantie:
Garantie Panasonic 2 ani
Garantia acordat pentru acest produs este 2 ani.
In cazul in care apar defectiuni la produsul Dvs., Departamentul Tehnic va sta la dispozitie atat pe e-mail service@vivomag.ro cat si telefonic 0752.076.177
De luni pana vineri in intervalul orar: 10 – 18


Detalii

SKU
DC-GH5L
Categorii
Greutate
2
Brand
Camere foto
Microfon Built-in
Da
Tip card
SD
Display
LCD 3.2"
Stabilizare
Da
Montura
MFT
Rezolutie
20.3 Mpx
Tip Senzor
Live MOS
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse recomandate