Venus Optics Laowa 24mm f/14 Cine Probe Lens, Canon EF

Laowa
9.217,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei. Doar DPD
Laowa
Cod produs VE2414CC
EAN 6940486700626
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 92,17 Lei

Descriere

Venus Optics Laowa 24mm f/14 Cine Probe Lens, Canon EF

  Descris ca fiind "ciudat, dar genial", Laowa 24mm f/14 Probe Lens de la Venus Optics este un obiectiv cu adevărat unic, conceput pentru fotografierea de aproape. Acest obiectiv macro oferă o mărire maximă de 2:1 cu o distanță maximă de focalizare de 1,5' și o distanță minimă de lucru de aproape de 2cm. Chiar și cu o distanță de lucru atât de mică, obiectivul măsoară 1,3' lungime, ceea ce vă plasează la o distanță confortabilă pentru a fotografia subiecții de aproape. De asemenea, fiind un obiectiv cu wide-angle, se oferă un "depth of field" mai mare în comparație cu obiectivele macro telefoto tradiționale, ceea ce permite obținerea unor detalii mai mari în fundal cu o mai mică izolare a subiectului.

Această versiune "cine" a obiectivului are încorporate mecanisme de focalizare și de diafragmă pentru a ajuta la efectuarea focalizării.

Designul optic include atât elemente cu dispersie foarte redusă, cât și elemente cu indice de refracție suplimentar, care ajută la suprimarea aberațiilor cromatice și sferice pentru un grad ridicat de claritate si precizie a culorilor. Controlul manual al focalizării permite focalizarea de la 1,5' până la infinit, iar partea frontală a obiectivului are încorporată o lumină circulară LED pentru a ajuta la focalizarea la distanțe apropiate. Diametrul subțire de 0,8" al părții din față al cilindrului obiectivului oferă, de asemenea, oportunități mai mari pentru iluminarea subiectelor din față. În plus, partea frontală a obiectivului este rezistentă la apă și permite lucrul cu subiecții aflați chiar sub suprafața apei sau în alte medii umede.

 • Designul unic al obiectivului macro oferă o mărire maximă de 2:1 împreună cu o distanță minimă de focalizare de 1,5' și o distanță de lucru de doar 2cm.
 • Piesa lungă și tubulară a obiectivului contribuie la producerea unei perspective distincte de tip "bug-eye" și, în ciuda distanței de lucru scurte, lungimea obiectivului plasează camera la o distanță de fotografiere confortabilă.
 • Distanța focală de 24 mm wide-angle permite mai multe detalii înconjurătoare decât modelele tradiționale de teleobiective macro.
 • Designul optic include două elemente cu dispersie foarte redusă care controlează efectul de fringing și aberațiile cromatice pentru a produce o mai mare claritate și acuratețe a culorilor. De asemenea, este prevăzut un element cu indice de refracție suplimentar, care reduce aberațiile sferice și distorsiunea pentru o mai mare claritate și o redare precisă.
 • Diametrul frontal subțire de 2cm permite realizarea de fotografii unice " slide-in", precum și o gamă mai largă de oportunități de fotografiere de aproape și discrete. Diametrul frontal mai mic facilitează, de asemenea, iluminarea frontală a subiecților aflați în prim-plan.
 • Partea frontală a obiectivului este, de asemenea, rezistentă la apă, permițându-vă să lucrați confortabil chiar sub suprafața apei.
 • Partea frontală a obiectivului are, de asemenea, o lumină circulară LED încorporată, care este alimentată prin intermediul unui port micro-USB, pentru a oferi o iluminare a subiecților din prim-plan pentru o focalizare mai ușoară.
 • Proiectat pentru a fi utilizat ca obiectiv macro, de prim-plan, funcția de focalizare manuală vă permite, de asemenea, să focalizați la infinit.

În cutie

 • Venus Optics Laowa 24mm f/14 Cine Probe Lens, Canon EF
 • Cablu USB Dimmer cu reglaj de putere
 • Cablu USB
 • Geantă pentru obiectiv
 • Husă metalică pentru obiectiv

Detalii

SKU
VE2414CC
EAN
6940486700626
Categorii
Greutate colet (kg)
1
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/14
Camere foto
Montura
Canon EF
Focala/Zoom
24mm
Garantie companii (luni)
12
Garantie consumer (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.