Blackmagic Design ATEM Television Studio 4K8

NOU
  • ATEM Television Studio 4K8
  • ATEM Television Studio 4K8
  • ATEM Television Studio 4K8
Blackmagic Design
22.980,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Blackmagic Design
Cod produs SWATEMTVSTC/K4K8
EAN 9338716008432
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun? Plaseaza comanda si castiga puncte de loialitate in valoare de 229,80 Lei

Descriere

Blackmagic Design ATEM Television Studio 4K8


Adăugați un dispozitiv de streaming live all-in-one studioului dvs. de televiziune, producției de la distanță sau locației live cu ATEM Television Studio 4K8 de la Blackmagic Design. Acest mixer TV, compact, reproiectat, se potrivește perfect oricărei producții de streaming, oferind opt intrări 12G-SDI care acceptă videoclipuri până la UHD 4K60, streaming live încorporat, suport pentru webcam USB, un mixer audio cu 58 de canale, chei cromatice, DVE, tranziții, playere media, înregistrări interne și suport pentru talkback. ATEM Television Studio 4K8 este, de asemenea, compatibil cu Blackmagic Cloud, astfel încât înregistrările programului dvs. pot fi disponibile imediat de oriunde de pe glob.

Productie live

Obțineți 8 intrări cât și două ieșiri auxiliare, astfel încât aveți tot ce aveți nevoie pentru producția mobilă. Asta înseamnă că poți conecta până la 8 surse. În plus, beneficiați de control profesional al camerei, talkback și mixare audio, toate concepute într-un panou de difuzare familiar.

Streaming si emisie

Cu un motor de streaming hardware încorporat, vă puteți transmite în direct evenimentul unui public global. Înregistrarea în fișiere H.264 cu audio AAC înseamnă că obțineți formatul corect pentru a încărca pe YouTube. În plus, distribuiți emisiuni live cu publicul dvs. folosind ieșirile auxiliare și ecranele mari și proiectoarele.

Controlul mixerului de producție

Obțineți un mixer avansat de grad de difuzare, cu chei cromatice avansate ATEM încorporat, mixer audio Fairlight, DVE, stocare încă pentru grafică și multe altele. Cele mai multe dintre funcții pot fi operate de pe panoul frontal sau puteți folosi gratuit ATEM Software Control pe macOS sau Windows pentru a accesa și mai multe funcții.

Configurare și utilizare ușoară

Pur și simplu apăsați pe oricare dintre butoanele de pe panoul frontal pentru a tăia între sursele video. Sau puteți preselecta o sursă pe rândul de previzualizare și apoi alegeți tranziții de tăiere sau efecte video selectând butoanele de tăiere sau automate. Puteți alege intre tranzițiile des utilizate, cum ar fi dizolve, sau alte efecte de tranziție mai puțin utilizate Puteți chiar să adăugați un DVE pentru efecte de imagine în imagine cu grafică personalizată. Există, de asemenea, playere media, care vă permit să stocați grafică cu canale alfa pentru titluri și elemente grafice pe care le puteți încărca ca intrări video live. Apoi, puteți transmite în direct rezultatele.

Panoul frontal reproiectat

Panoul frontal include butoane pentru selectarea surselor, declanșarea tranzițiilor și configurarea efectelor video. În plus, butoanele sunt de același tip high-end folosite pe comutatoarele scumpe de difuzare. De asemenea, primești o bară T încorporată pentru controlul manual al tranziției și un joystick cu trei axe. Panoul frontal are chiar și o zonă inovatoare de control al mixerului audio cu măsurare live pe un LCD dedicat. Există, de asemenea, butoane pentru înregistrare și control în flux, plus comutare live aux care vă permite să schimbați ieșirile auxiliare între toate cele 8 camere, program, previzualizare sau vizualizare multiplă.

Comutare mix/efecte în stil de difuzare

ATEM Television Studio folosește un stil profesional de operare a programelor/previzualizării, care este exact modul în care distribuitorii mari folosesc comutatoarele de producție live. Cu toate acestea, ATEM Television Studio poate fi comutat la comutarea în stilul A/B, ceea ce este mai ușor atunci când este folosit de amatori. Cu toate acestea, dacă doriți să operați comutatorul ca un profesionist de difuzare, atunci programul/previzualizarea este perfectă. Aceasta înseamnă că o sursă nu va fi difuzată până când nu apăsați butonul de tăiere sau automat. Acest proces în doi pași înseamnă că vezi ceea ce selectezi înainte de a-l pune în aer, astfel încât să primești mai puține greșeli.

Adăugați efecte video interesante

Unul dintre beneficiile ATEM Television Studio este gama de efecte video profesionale încorporate. Butonul de tăiere asigură o tăiere instantanee la comutarea între surse. Faderul T-bar poate fi folosit pentru a face tranziția efectelor video sau puteți face tranziția automat apăsând butonul automat. Auto folosește durata de tranziție setată în controlul sistemului. De asemenea, puteți selecta tipul de efect pe care îl doriți, inclusiv mixarea, care face o tranziție lină între surse sau DIP care trece printr-o a treia sursă video, cum ar fi un generator de culoare. Există o gamă largă de efecte SMPTE incluse, plus efecte DVE atunci când treceți între sursele video.

Tranziții creative

ATEM Television Studio include același tip de tranziții găsite pe comutatoarele scumpe de emisie. Aceasta înseamnă că efectele și tranzițiile pot fi personalizate în multe moduri diferite. Nu veți înceta niciodată să găsiți noi modalități de a le folosi. Acest lucru se datorează faptului că toate tranzițiile pot fi personalizate prin ajustarea unor parametri precum durata, culoarea chenarului, lățimea chenarului, poziția și direcția. Puteți utiliza chiar și DVE cu o tranziție de ștergere, unde DVE mută un grafic peste marginea de ștergere. Aceasta se numește ștergere grafică și este adesea folosită în emisiunile sportive. Butonul de tranziție de previzualizare poate fi folosit pentru a configura efectele offline, ceea ce este excelent pentru eliminarea greșelilor.

DVE încorporat

ATEM Television Studio HD dispune de un DVE independent care vă permite să repoziționați grafica

Detalii

SKU
SWATEMTVSTC/K4K8
EAN
9338716008432
Categorii
Greutate
6.8
Garantie consumer (luni)
24
Garantie companii (luni)
12

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.