Obiectiv foto Sigma 150-600mm f 5-6.3 DG OS HSM Sport pentru Canon

Sigma
7.599,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi mai mari de 500 Lei
Sigma
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs 740954
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Sigma 150-600mm f 5-6.3 DG OS HSM Sport


Proiectat și executat pentru cele mai exigente tipuri de fotografii, obiectivul Sigma 150-600mm 5-6.3 DG HSM OS Sports este noul standard pentru zoom-urile telefoto. Dispunând de 2 elemente din sticlă FLD (performanță egală cu fluoritul) și 3 elemente din sticlă SLD, noul Sigma 150-600mm Sport produce imagini incredibil de clare prin întreaga gamă de zoom. Aberația cromatică este controlată la capătul superior al lungimii focale prin proiectarea optimizată a elementelor de sticlă, iar o construcție rezistentă la praf și stropire asigură un grad ridicat de durabilitate.

Un stabilizator optic actualizat (OS) dispune de un accelerometru pentru o fotografie panoramică îmbunătățită atât pe orizontală cât și pe verticală, esențială pentru fotografierea păsărilor, a animalelor sălbatice și a sprturilor cu motor. De asemenea, Sigma 150-600 Sports oferă un nou comutator de blocare a zoom-ului, care poate fi blocat la orice distanță focală și un nou switch de comutare manuală (MO) este încorporat ca o opțiune care este activată prin rotirea inelului de focalizare în timp ce se utilizează autofocusul. Acest obiectiv de ultimă oră este echipat cu o tehnologie avansată Sigma, incluzând un strat optimizat, mai silențios, rezistent la picaturi de apa/ulei si praf atat pentru elementele din fata cat si pentru elementele din spatele obiectivului.
Ca și în cazul tuturor obiectivelor pentru sport, Sigma 150-600 funcționează cu USB Dock Sigma pentru o personalizare maximă, permițând actualizarea firmware-ului și reglarea limitelor de focalizare, vitezei AF și vizualizării sistemului de operare.

Accelerometrul permite fotografierea panoramică atât în poziție verticală, cât și orizontală.

Funcția OS (Stabilizator optic) utilizând un accelerometru, a fost încorporată pentru a asigura o precizie ridicată. Modul OS 1 este potrivit pentru fotografierea generală, iar modulul 2 este ideal pentru fotografierea panoramică pentru sporturile cu motor, etc. Cu modul 2, accelerometrul funcționează eficient pentru a minimiza estomparea în timpul fotografierii prin detectarea poziționării camerei pe verticală sau orizontală.

*Acest obiectiv nu poate fi utilizat pe camere de film SLR, cu excepția modelelor: Nikon F6, Canon EOS-1V.
* Efectul Modului 2 este limitat la fotografierea panoramică în direcția orizontală.

Teleconvertoare compatibile
SIGMA TELECONVERTER TC-1401
SIGMA NIKON CANON
150-600mm F5-6.3 DG OS HSM | Sports AF*4 AF*4 AF*4
SIGMA TELECONVERTER TC-2001
SIGMA NIKON CANON
150-600mm F5-6.3 DG OS HSM | Sports MF MF MF


SIGMA USB DOCK
Sigma a dezvoltat un software special (SIGMA Optimization Pro) care poate actualiza firmware-ul obiectivului și regla parametrii, cum ar fi focalizarea. În plus, lentilele din gama Sport au viteză personalizabilă AF, limitator de focalizare, funcția OS și funcția de focalizare manuală permanentă.
(*USB Dock se vinde separat)

Pachetul contine:
Sigma 150-600 f/5-6.3 DG OS HSM | Sport - Canon x 1 buc
Capace fata/spate x 1 buc
Parasolar x 1 buc

Detalii

SKU
740954
Brand
Obiective Foto-Video
Diafragma/Iris
f/5-6.3
Camere foto
Stabilizare
Da
Montura
Canon EF
Tip lentila
Super Telephoto
Zoom/Prime
Obiective Zoom
Focalizare
Autofocus
Focala/Zoom
150-600mm

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.

Produse similare