Blackmagic Design Teranex Express

Blackmagic Design
7.831,00 Lei (TVA inclus)
TVA inclus | Livrare gratuita la comenzi peste 500 Lei.
Blackmagic Design
Cod produs TERANEXEXP12GDL
EAN 9338716002645
Disponibil: La Comanda
Solicita publicare produs in SICAP Ai gasit un pret mai bun?
Comenzi telefonice - 0786454622, L - V: 10:00 - 17:30

Descriere

Blackmagic Design Teranex Express


Blackmagic Design Teranex Express este un real-time up/down convertor SD, HD și Ultra HD. Acest lucru vă permite să vă convertiți imaginile SD și HD la Ultra HD 4K (3840 x 2160) pentru afișare pe ecrane mari de înaltă rezoluție sau pentru a vă converti imaginile Ultra HD pentru a fi afișate pe monitoare HD.

Cu tehnologia avansată de procesare dezvoltată și patentată de Teranex, veți obține o procesare completă de 10 biți cu algoritmi de de-intercalaciare și Ultra HD de înaltă calitate. De asemenea, puteți utiliza Teranex Express pentru a sincroniza fluxurile externe non-genlock sau camerele video în switch-uri pentru producția live. Conversiile stochează timecode-ul și mențin sincronizarea audio, astfel încât videoclipul dvs. este pregătit pentru editarea sau difuzarea în timp real.

Teranex Express dispune de două conexiuni de intrare SDI - unul de 12G și unul de 6G - și conectori de ieșire care acceptă 12G-SDI și un semnal Dual Link 6G-SDI. Conexiunile in / out susțin, de asemenea, semnale SD-SDI, HD-SDI și 3G-SDI, pentru compatibilitatea cu echipamentele SDI existente. Sunt furnizate ieșiri loop-out pentru fiecare intrare și o intrare genlock, precum și o priză standard de industrie, astfel încât să puteți instala un modul opțional de fibră optică pentru a transporta imaginea până la o distanta de 48 de km pe cablu de fibră optică.

Folosind același panou de control familiar ca Teranex 2D și 3D, Teranex Express pune la îndemână toate comenzile de care aveți nevoie. Monitorul LCD încorporat vă permite să navigați prin meniuri și să controlați formatul și frame rate-ul sursei, astfel încât să nu aveți nevoie de inca un monitor extern pentru funcție. Dispozitivul Teranex Express dispune, de asemenea, de un panou frontal din metal prelucrat, dimensiune compactă de 1RU și o sursă de alimentare – standard internațional încorporată.

12G-SDI și Dual-Link 6G
12G-SDI oferă 12 Gb / s pe întregul ecran, ceea ce este de aproximativ 8 ori mai rapid decât HD-SDI. Lărgimea de bandă mărită vă permite să ieșiți Ultra HD (3840 x 2160) pe un singur cablu și să suporte Ultra HD 60p, precum și alte formate noi pe măsură ce devin disponibile. Conectorii de intrare / ieșire 12G-SDI, împreună cu conectorii de intrare / ieșire 6G-SDI (utilizați pentru semnale Dual Link), sunt de asemenea compatibile cu semnalele SD, HD și 3G-SDI.

Procesare de 10 biți a imaginilor
Cu o prelucrare a imaginii de înaltă precizie de 10 biți, obțineți de patru ori mai multe culori decât cea de 8 biți, oferind posibilitatea unui grading mai usor și reducând color banding-ul sau alte artefacte nedorite.

Panou de control cu meniuri pe ecran
Blackmagic Design Teranex Express are un panou frontal proiectat logic, cu butoane iluminate în spate și un ecran LCD integrat. Puteți utiliza butoanele soft alăturate ecranului LCD și butonul de comandă pentru un reglaj fin al setărilor și pentru a efectua ajustări precise în timpul emisiunilor live.

Deinterlacing
Folosind algoritmi de deinterlaciare PixelMotion brevetate, Teranex Express creează cadre progresive pentru conversie prin reglarea diafragmei pixel cu pixel. Aceasta înseamnă că obțineți o calitate îmbunătățită a imaginii deoarece rezoluția verticală este menținută. Deinterlaciarea PixelMotion păstrează detaliile sursei și, combinată cu filtre diagonale în mai multe direcții, ajută la eliminarea muchiilor neregulare la conversie, obținând marginile bine definite și imaginile clare.

Scalarea imaginii
Utilizând algoritmi de scalare a calității optice în timp real, care simulează un zoom optic, obțineți imagini cu detalii și claritate ridicate. Atunci când convertiți între rezoluții SD, HD și Ultra HD, procesarea sub-pixel și filtrele diagonale multi-direcționale va ajuta sa produceți imagini cu aspect curat.

Caracteristici

  • Real-Time Up / Down Broadcast Converter
  • 12G-SDI și Dual Link 6G-SDI In / Out
  • SD / HD / 3G-SDI compatibil
  • SD, HD și Ultra HD (3840x2160)
  • Scalabilitate reglabilă
  • Aspect Ratio Conversion
  • Timecode și Suport pentru subtitrări
  • Intrare Genlock și Opțional modul de ieșire pe fibră optică

Detalii

SKU
TERANEXEXP12GDL
EAN
9338716002645
Categorii
Greutate
2
Garantie (luni)
24

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 10,00 Lei.